volg ons op:
1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 66. BlauwHartTips.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Zaaltechniek voor keepers

Nieuwsafbeelding
Heren 1 keeper Hidde Brink en Dames 1 goalie Alexandra Heerbaart laten op KampongTV de belangrijkste skills en trucs voor zaalkeepers zien. Bijvoorbeeld: hoe loop je uit bij strafcorners? Hoe werk je een bal weg met een rolflats? En hoe doe je die zaalhoezen strak om je legguards? Eerder lieten Sjoerd de Wert en Floris de Ridder op KampongTV de belangrijkste zaaltechnieken voor spelers zien.

De filmpjes staan ook op het youtubekanaal van Kampong TV in de afspeellijst 'Zaaltechniek': http://bit.ly/Zaaltechniek De komende week plaatsen we meer keepersfilmpjes.

We posten de filmpjes ook op https://www.instagram.com/kamponghockey Wel zo makkelijk! Het aantal views is daar de 400.000 al gepasseerd! Hou daarom onze pagina's deze week goed in de gaten voor nieuwe filmpjes.

De videoserie is opgenomen in de Kamponghal in samenwerking met Team Zaal (Barbara Burgering), Kampong Technische Staf (Patrick Jeuken, Bas Bruin en Martijn Drijver) en Team Communicatie (Arnoud Wolff).

Kijk voor meer informatie over zaalhockey en de Kamponghal op de zaalcorner op de website:http://bit.ly/zaalcorner
 
Reacties
Berri van Manen
18-12-2017 | Gister onze Top keepers in actie gezien in sporthallen -Zuid in Amsterdam #KampongKeepersAreTheBest

Powered by LISA