volg ons op:
a_landskampioen.jpg a_supporters LK2017.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg cc_Caspers.jpg c_pruikenboys.jpg dd_Fans met rook.jpg d_Fans jeugd.jpg e_kampioenenparade.jpg ff-kamponghalbynight.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg i_Doel_ANFKids.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg x_Sfeer_Blauwerook.jpg
Jeugd
Senioren

Kampong per 2018 Rookvrij

Nieuwsafbeelding
Heel graag willen we onze jeugd een rookvrije omgeving bieden. In samenwerking met de Hartstichting, die de campagne "Rookvrije Generatie" voert, vragen we daarom iedereen; onze senioren, coaches, trainers, ouders en bezoekers om in het nieuwe jaar niet meer te roken in het bijzijn van jeugd. 

Hiermee willen we onze jeugd beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en tegen het schadelijke meeroken. Door niet te roken in de nabijheid van jeugdspelers maken we roken minder normaal. We geven onze jeugdspelers een goed en gezond voorbeeld en dragen hiermee hopelijk een steentje bij aan het realiseren van een rookvrije generatie.

Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! Wij vragen je alleen om buiten het zicht van onze jeugdspelers te roken. Ik hoop dat jullie je, net als wij, sterk willen maken voor een gezonde omgeving voor onze jeugd. Meer weten?
Lees er alles over in de bijlageMet sportieve groet, Dennis de Breij

Voorzitter SV Kampong Hockey

Kampong Rookvrije Generatie(1).pdf
 
Reacties
Eveline Vreman-Scheres
16-12-2017 | Goed voorbeeld doet volgen! #trotsdatkampongditdoet
Tessa Schoemaker
15-12-2017 | Heel goed! Help de jeugd een nare verslaving te voorkomen.
Noa in 't Veld
14-12-2017 | Top dat we als Kampong clubs hier samen in optrekken! Op naar een rookvrije generatie

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA