volg ons op:
a_landskampioen.jpg a_supporters LK2017.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg cc_Caspers.jpg c_pruikenboys.jpg dd_Fans met rook.jpg d_Fans jeugd.jpg e_kampioenenparade.jpg ff-kamponghalbynight.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg i_Doel_ANFKids.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg x_Sfeer_Blauwerook.jpg
Jeugd
Senioren

Wat een eer, we zijn genomineerd!!

Nieuwsafbeelding
Kampong Hockey is genomineerd voor de Verkiezing Vereniging van het Jaar. Onze vereniging maakt hiermee kans op de titel in de gemeente, provincie en misschien wel de landelijke titel.

Tot en met 20 mei kan iedereen stemmen op Kampong Hockey via https://www.verenigingvanhetjaar.nl. Daarmee maken we kans op Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de winnende vereniging extra in de schijnwerpers te zetten. 

Bekijk ook de oproep van Robbert Kemperman (H1), ambassadeur van de Verkiezing Vereniging van het Jaar! 
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=tdiJQWr6NMM

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden!  

Stem jij ook op ons?
Stemmen kan vanaf 18 jaar.


 
Reacties
Berri van Manen
13-4-2018 | Laten we zien dat we de grootste en de beste vereniging zijn Dus als iedereen stemt en bij vrienden vraagt om ook te stemmen WIJ ZIJN KAMPONG....WIJ VERDIENEN DITšŸ’™šŸ’™šŸ’™

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA