volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Verschillende seniorenteams zoeken spelers!

Nieuwsafbeelding
De velden zijn weer open en er wordt weer getraind. Wil jij hockeyen in een Kampong seniorenteam? Bijvoorbeeld bij Dames 11 (zie foto)? Of een team trainen? Hartstikke leuk! Er zijn verschillende teams die spelers en speelsters zoeken en misschien is dat wel precies het team dat bij jou past! Hieronder vind je daar een lijstje van.

Mocht je een team gevonden hebben waarvan je denkt dat het iets voor je is, neem dan contact op om nader kennis te maken en misschien een keertje mee te trainen. Geef in je mail duidelijk aan hoe oud je bent, wat je hockeyervaring is en wat eventueel je positie is. En vertel wat over jezelf, altijd leuk!

Bij plaatsing in een Jong Seniorenteam (18 tot 25 jarigen) hebben Kampong(jeugd)leden altijd voorrang. In de periode van half april tot 30 juni zijn deze teams enkel actief met het kennismaken met de doorstroom uit de eigen jeugd. Pas na 1 juli kan men eventueel nieuwe leden voor deze teams zoeken, als de doorstroom uit de A jeugd een plaats heeft gevonden.

Let op: soms kun je met meerdere personen aanmelden bij een team. Lees daarvoor de 'Meer info'-bijlage die bij elk team staat.

Met de meeste teams kan je direct contact opnemen via de contactgegevens in de 'meer info'-bijlage. Voor andere vragen of om in contact te komen met een team waarbij geen contactgegevens zijn vermeld, kan je een mail sturen naar [email protected].

Info over het PLAATSINGSBELEID EN PROCEDURE vind je hier:
http://bit.ly/PlaatsingSenioren

Is jouw seniorenteam ook op zoek naar nieuwe teamleden? Mail jullie vacature (pdf met daarin in elk geval teamnummer, leeftijd, niveau, vacante positie, een leuke teamfoto en bij voorkeur ook jullie contactgegevens) naar: [email protected]

Laatste update: 11 mei 2021

Door de coronasituatie is de vraag van teams naar nieuwe spelers nu nog wat minder dan normaal rond deze tijd. We verwachten dat teams, afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen, in de aanloop naar het volgende hockeyseizoen weer op zoek zullen gaan naar nieuwe spelers. Ben je op zoek naar een team? Dan raden we je aan om deze pagina in de gaten te blijven houden.


Dames jong senioren
-Dames senioren

Dames 11

Klasse: reserve 2e klasse

Leeftijdsprofiel: -

Gezocht: achter/midden/voor

Gewenste ervaring: res. 2e/3e klasse

Meer informatie zie: Dames 11 zoekt nieuwe spelers!


Dames 20

Klasse: reserve 4e klasse

Leeftijdsprofiel: 26-33

Gezocht: keepster, verdedigers en aanvallers

Gewenste ervaring: -

Meer informatie zie: Spelers en keepster gezocht!!


Dames 22

Klasse: reserve 5e klasse

Leeftijdsprofiel: 25+

Gezocht: spelers op alle linies

Gewenste ervaring: -

Meer informatie zie: Dames 22 zoekt nieuwe teamies!
Dames senioren 30+
-Heren jong senioren
-Heren senioren

Heren 17
Klasse: res. 3e klasse
Leeftijdsprofiel: +/- 25-35
Gezocht: meerdere spelers voor alle linies
Gewenste ervaring: (reserve) 3e of 4e klasse

Heren 26
Klasse: res. 5e klasse
Leeftijdsprofiel: 27-33, maar jongere spelers zijn welkom
Gezocht: verdediger en middenvelder
Gewenste ervaring: -Heren senioren 35+

Heren 35G
Klasse: 5e klasse
Leeftijdsprofiel: rond de 45
Gezocht: meerdere nieuwe spelers
Gewenste ervaring: -Heren senioren 45+

Heren 45A
Klasse: overgangsklasse
Leeftijdsprofiel: 45+
Gezocht: aanwas vanaf 45
Gewenste ervaring: liefst op niveau 2e klasse of hoger
 
Reacties

Powered by LISA