volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Lidmaatschap & Contributie

Vrijwilliger worden op Kampong?
Om vrijwilliger te worden vul je hier het inschrijfformulier vrijwilligers in.

Lidmaatschap jeugdleden

Inschrijving van nieuwe jeugdleden die op 1 oktober van het aanmeldingsjaar 6 jaar zijn is ieder jaar mogelijk vanaf 1 februari.
Als je je inschrijft om te hockeyen, houd er dan wel rekening mee dat er voor bepaalde leeftijdsgroepen (met name de jongste jeugd) een wachtlijst is. Senioren kunnen het hele jaar door worden aangemeld.
Lees hier het volledige aannamebeleid voor de jeugd..

Aanmelding van nieuwe leden kan uitsluitend met het inschrijfformulier. Maar lees vooral hieronder eerst alle informatie even aandachtig door.

Lidmaatschap: top jeugd
Hockey je al bij een andere club en wil je instromen bij Kampong in de D t/m A leeftijd? Hoewel er bij Kampong maar beperkt ruimte is om nieuwe jeugdspelers toe te laten, willen we talentvolle jeugdspelers die de ambitie hebben om zichzelf door te ontwikkelen de mogelijkheid bieden om in te stromen in onze jeugdopleiding.

Wil je als speler van een andere club vanaf volgend seizoen je hockeytalenten verder ontwikkelen in een Kampong lijnteam (D1, C1, B1 of A1)? Lees dan hier wat de procedure is. Bespreek een eventuele overstap ook met je ouders of verzorgers! 


Lidmaatschap: senioren
Wil jij op Kampong komen hockeyen in een niet-selectieteam? Meld je dan aan via het inschrijfformulier
Kijk in onze "vacaturebank" bij welke teams er concreet ruimte is voor nieuwe spelers. Neem direct contact op met een team of mail de seniorencommissie ([email protected]) met een kort stukje over jezelf en je hockeyervaring, plaats in het veld, leeftijd en dergelijke zodat het team in kan schatten of er mogelijk een goede match is. De aanvoerder neemt vervolgens contact met je op, bijvoorbeeld om eens kennis te maken (en mee te trainen).
De periodes met de meeste kans op een plaats bij een team zijn van medio mei tot begin september en gedurende de winterstop. 

Aanmelden met meerderen tegelijk? Neem dan apart contact op met de Seniorencommissie.

Speelgerechtigheid
Een speler die (nog) niet op de spelerslijst van een team staat is niet speelgerechtigd en mag derhalve niet meetrainen en geen wedstrijden spelen. Een uitzondering hierop is incidenteel meetrainen tijdens de plaatsingsperiode. Het spelen van competitiewedstrijden mag in deze periode niet. Dus zorg dat je je inschrijft als je bij ons wilt hockeyen!
Let er ook op dat je niet verzekerd bent via de Kampong als je meespeelt en geen lid bent!

Meer weten over lid worden bij Kampong Hockey?
Neem contact op met de ledenadministratie


Contributie
We kennen bij Kampong veel verschillende lidmaatschapsvormen, bekijk in het contributieschema wat de hoogte zal zijn van jouw contributie. Het hockeyseizoen loopt van augustus tot en met mei.

Een lidmaatschap ga je aan voor een volledig seizoen. Tussentijds opzeggen heeft geen invloed op de hoogte van de in totaal te betalen contributie.

Machtig Kampong en bespaar administratiekosten
De contributie wordt via automatische incasso in twee gelijke termijnen, aan het begin van de 1e helft (eind augustus) en 2e helft (eind januari) van het seizoen automatisch afgeschreven. 

Je machtigt Kampong Hockey om contributie te incasseren zolang het lidmaatschap voortduurt en éénmalig voor het entreegeld (artikel 5 van het contributiereglement). 
Wanneer je lid wordt gedurende de tweede helft van het seizoen (dus na 1 januari), dan betaal je slechts 50% van de jaarlijkse contributie. Het entreegeld (inschrijfgeld) dien je wel volledig te betalen. 

Vul hier het machtigingsformulier in. Leden die nog per factuur betalen, raden wij aan om over te gaan op automatische incasso. Hiermee bespaar je € 15,00 administratiekosten.

Wedstrijdshirt
Bij Kampong kennen we een bruikleen regeling voor het wedstrijdshirt. 
Voor je wedstrijdshirt betaal je jaarlijks € 10,00. Deze bijdrage wordt geïnd bij de eerste helft van de contributie. Overige kleding van je tenue schaf je zelf aan bij Jumbo Hockey (voorheen Hockey Republic) onder de Galgenwaard.

Zaalhockey
Voor de zaalhockeycompetitie wordt apart contributie geïnd.Trainingstijden en -dagen
De trainingen worden ieder jaar opnieuw ingeroosterd. Afhankelijk van je leeftijd en team wordt je ingedeeld op een bepaalde dag en tijd.

  • Senioren – maandag t/m vrijdag
  • Jeugdteams (A t/m D categorie) – maandag t/m vrijdag
  • Jongste Jeugd – E8 (9-10 jarigen) woensdagmiddag en vrijdagmiddag
  • Jongste Jeugd – E6 (8-9 jarigen) dinsdagmiddag en vrijdagmiddag
  • Jongste Jeugd – F2 (7-8 jarigen) woensdagmiddag en vrijdagmiddag
  • Jongste Jeugd – F1 (6-7 jarigen) woensdagmiddag en zaterdagmorgen
Alle jeugdteams spelen competitie op zaterdag. De kinderen in de F1 trainen wel maar spelen geen wedstrijdjes. De senioren spelen competitie op zondag.Opzeggen
Wil je volgend jaar niet meer hockeyen, zeg dan tijdig je lidmaatschap op om te voorkomen dat je nog contributie moet betalen. Doe dit vóór 15 mei (eerder mag altijd) i.v.m. het maken van de teamindelingen voor het volgend seizoen. 
Je opzegging wordt automatisch door het systeem per mail bevestigd en is daarmee definitief. Je ontvangt daarna een mail vanuit de ledenadministratie dat je opzegging daadwerkelijk verwerkt is.
Heb je na 1 week geen bevestiging van de ledenadministratie ontvangen, neem dan even contact op via: [email protected].
Te late opzegging heeft tot gevolg dat de volledige contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd zal zijn. Daarom adviseren wij echt om de opzegdatum goed te volgen. Mededelingen aan je coach of trainer (die natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte worden gebracht) zijn nooit een officiële opzegging!

Een lidmaatschap ga je aan voor een volledig seizoen. Tussentijds opzeggen heeft geen invloed op de hoogte van de in totaal te betalen contributie.


Ik wil nu opzeggen
1.  Ga naar de website en log rechtsboven in met je lidnummer (je lidnummer kreeg je bij je inschrijving en staat ook op je factuur)
2.  Kies bovenin voor 'Club'
3.  Klik het 'Opzegformulier' open en vul dat in
4.  Kies 'Mijn opzegging bevestigen'
5.  Lever je wedstrijd shirt in na je laatste wedstrijd / vóór 1 juli en voorkom een boete!Wedstrijdshirt inleveren 

Je wedstrijdshirt is een bruikleenshirt en blijft eigendom van Kampong Hockey.
1.  Stop je shirt én een briefje met je naam en lidnummer erop in een tasje/zakje/envelop
2.  Gooi 'm in de blauwe kledingkliko die boven op de vide voor het hockeykantoor staat.
3.  Speel je in een lijnteam of heb je andere kleding van Kampong ontvangen? Dan lever je die in bij je eigen coach of manager.


NB: In verband met de Corona-maatregelen is het Clubhuis gesloten en staat tijdens trainingstijden de kledingkliko buiten, voor de ingang van het Clubhuis.

Uitzondering
Speel je in de A-jeugd en weet je nog niet zeker of je volgend seizoen blijft hockeyen bij Kampong? Vraag dan vóór 15 mei uitstel van opzegging aan bij de ledenadministratie.

 
Powered by LISA