volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Corona en Kampong

Na de persconferentie van 14 december mag de jeugd buiten sporten en onderlinge wedstrijden spelen binnen de club. Senioren mogen alleen in groepjes van 2 sporten met onderlinge afstand van 1.5 mtr tot elkaar. Binnen sporten is voor beide categorieën niet toegestaan. 

Protocollen zullen worden aangepast als er veranderingen aangekondigd worden. 


Welke regels gelden er nu?

•  Jeugd tot 18 jaar mag normaal buiten trainen en oefenpotjes spelen op de club.
•  Senioren mogen met 2 personen samen trainen dmv inschrijving instuif training.
•  Houd buiten het spel altijd 1,5 meter afstand tot elkaar (18+). Coaches en trainers ook graag onderling en tot jeugd 1.5 meter afstand houden.
•  Het clubhuis en de kleedkamers zijn gesloten 
•  Op het terrein zijn alleen sporters toegestaan.
•  Toeschouwers en (rij) ouders mogen bij trainingen / oefenpartijtjes helaas niet op het complex verblijven. Begeleiding van teams graag tot minimum beperken. De standaard maatregelen blijven onverminderd gelden:

•  Was je handen regelmatig
•  Schud geen handen
•  Houd afstand
•  Bij klachten: blijf thuis en laat je testen (thuis blijven geldt ook voor kinderen onder de 13 jaar).


Geen competitie
Per 13 oktober zijn alle competities van teamsporten stilgelegd, ook de Hoofdklasse Hockey.


Geen zaalhockey dit jaar
Kampong heeft besloten Zaalhockey 2020-2021 niet door te laten gaan.


Corona vrijwilliger
Bij de ingangen van ons terrein sta je als corona vrijwilliger om te helpen met het handhaven en begeleiden van de corona maatregelen.

º  Bij de hoofdingang van het clubhuis liggen de gele hesjes, graag aantrekken!
º  Hockeyvrijwilligers staan bij veld 1-2 (P1)
º  Voetbalvrijwilligers staan bij veld 7-8-9 (P2)
º  Zorg ervoor dat er geen ouders/toeschouwers op het terrein komen
º  Behalve ouders van G & LG én F1, die mogen wél brengen en halen
º  Verzoek iedereen om te registreren vanaf 13 jaar
º  Vraag iedereen na de training direct naar huis te gaan

Meld je aan voor een coronadienst via de KampongApp > Meer > Pan je Dienst!
Als je als ouder zelf geen inlog hebt voor LISA, maar jouw kind wel, meld je dan aan met de naam van je kind. Je komt dan gewoon zelf, maar dan weten we dat er iemand uit jullie gezin komt (fijn!). 


Corona in je team?
Wat moet je eigenlijk doen als er iemand of misschien wel meerdere mensen met corona zijn besmet in je team? Als er inderdaad een positieve test is binnen je team, dan zijn er een aantal dingen die je moet weten.
Lees over corona in je team


Q&A
We kunnen ons voorstellen dat je heel veel vragen hebt over Corona en sporten, over jouw oefenwedstrijd, je training of bezoek aan onze club.
Die vragen hebben we allemaal voor je uitgewerkt in een superhandige Q&A.
Lees die superhandige Q&A


Registreren bij je bezoek
Iedereen van 13 jaar en ouder die naar de club komt, dient zich te registreren (spelers, trainers, coaches, ouders, supporters, vrijwilligers, begeleiding op wedstrijd en trainingsdagen). Dit kan via de QR code op het terrein of online (zelfs een dag van tevoren al).
Kom op de fiets
Ons complex telt 3 ingangen en je kunt je voorstellen dat het soms een drukte van belang is bij de poorten. Daarom willen we iedereen wijzen op een paar handige tips om opstoppingen op de weg te voorkomen!

Voor je training op veld 1 t/m 5 gebruik je de ingang bij P1 langs de Laan van Maarschalkerweerd, kom je op de fiets voor veld 6 t/m 9, dan fiets je het terrein op bij de ingang aan de Mytylweg en parkeer je je fiets in de rekken bij veld 8 en 9.

Kom je met de auto voor training op veld 6 t/m 9, of om alleen iemand af te zetten? Rij dan door naar het parkeerterrein achter veld 9,8,7. Parkeer daar of zet je passagier af d.m.v. het Kiss and Ride principe.
Zo voorkom je opstoppingen aan de Mytylweg en kan iedereen het terrein gemakkelijk op en af.
Lees hoe je naar Kampong komt


Corona plattegrond Kampong complexCorona Protocol hockey
We hebben een protocol opgesteld met de algemene regels waar iedereen die komt om te hockeyen of een hockeywedstrijd komt bezoeken zich aan dient te houden. Lees 'm hier:


Algemene richtlijnen RijksoverheidContact
Mocht je ons willen helpen of heb je vragen of wil je een bijdrage leveren als vrijwilliger: Graag! Neem contact op via onderstaand mailadres.
 
Powered by LISA
www.kamponghockey.nl