volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Corona en Kampong

De nieuwste maatregelen die dinsdag 13 oktober bekend zijn gemaakt tijdens de persconferentie, hebben helaas ook voor Kampong weer verregaande gevolgen. Premier Rutte maakte bekend dat boven de bestaande maatregelen die inmiddels gelden voor sport nu amateursporten in teamverband voor volwassenen worden verboden. Kinderen tot 18 jaar mogen blijven sporten, maar de competities worden stilgelegd. Zoals het er nu naar uit ziet, valt ook de Hoofdklasse Hockey hiermee een paar weken stil.

De maatregelen zouden in ieder geval voor de komende 4 weken gaan gelden en gaan in per woensdagavond 22:00 uur.

De eerdere maatregelen blijven nog steeds van kracht en dus blijft het clubhuis gesloten en zijn alleen sporters toegestaan op het terrein. Toeschouwers en (rij) ouders mogen bij trainingen helaas niet op het complex verblijven.

Hoewel we erg blij zijn dat we deels mogen blijven hockeyen (en dat zullen we met veel plezier blijven doen), moeten we iedereen toch verzoeken alle nieuwe maatregelen goed op te volgen, zodat we hopelijk samen het virus tegen kunnen blijven gaan.

De oude maatregelen blijven onverminderd gelden:
Was je handen regelmatig, schud geen handen, houd afstand en blijf thuis als je klachten hebt (ook kinderen onder de 13 jaar).

Lees de nieuwste maatregelen hier.


Corona in je team?
Wat moet je eigenlijk doen als er iemand of misschien wel meerdere mensen met corona zijn besmet in je team? Als er inderdaad een positieve test is binnen je team, dan zijn er een aantal dingen die je moet weten.
Lees over corona in je team


Q&A
We kunnen ons voorstellen dat je heel veel vragen hebt over Corona en sporten, over jouw wedstrijd, je training of bezoek aan onze club.
Die vragen hebben we allemaal voor je uitgewerkt in een superhandige Q&A.
Lees die superhandige Q&A


Registreren bij je bezoek
Iedereen van 13 jaar en ouder die naar de club komt, dient zich te registreren (spelers, trainers, coaches, ouders, supporters, vrijwilligers, begeleiding op wedstrijd en trainingsdagen). Dit kan via de QR code op het terrein of online (zelfs een dag van tevoren al).
Kom op de fiets
Ons complex telt 3 ingangen en je kunt je voorstellen dat het soms een drukte van belang is bij de poorten. Daarom willen we iedereen wijzen op een paar handige tips om opstoppingen op de weg te voorkomen!

Voor je training op veld 1 t/m 5 gebruik je de ingang bij P1 langs de Laan van Maarschalkerweerd, kom je op de fiets voor veld 6 t/m 9, dan fiets je het terrein op bij de ingang aan de Mytylweg en parkeer je je fiets in de rekken bij veld 8 en 9.

Kom je met de auto voor training op veld 6 t/m 9, of om alleen iemand af te zetten? Rij dan door naar het parkeerterrein achter veld 9,8,7. Parkeer daar of zet je passagier af d.m.v. het Kiss and Ride principe.
Zo voorkom je opstoppingen aan de Mytylweg en kan iedereen het terrein gemakkelijk op en af.
Lees hoe je naar Kampong komt


Corona plattegrond Kampong complexCorona Protocol hockey
We hebben een protocol opgesteld met de algemene regels waar iedereen die komt om te hockeyen of een hockeywedstrijd komt bezoeken zich aan dient te houden. Lees 'm hier:


Algemene richtlijnen Rijksoverheid

Contact
Mocht je ons willen helpen of heb je vragen of wil je een bijdrage leveren als vrijwilliger: Graag! Neem contact op via onderstaand mailadres.
 
Powered by LISA