volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Corona en Kampong

Laatste update: di 7 sept 2021

Welke regels gelden er op dit moment?

Het nieuwe hockey seizoen is begonnen. We kijken er enorm naar uit jullie weer langs de velden te treffen. Hopelijk spoedig weer in grote getale maar voor nu nog rekening houdend met de huidige en hopelijk laatste maatregelen.

Graag jullie aandacht voor het volgende:

Registreren als je gast bent
Registreer je d.m.v. de QR code op het terrein (vanaf 13 jaar), of doe dit online via deze link: www.kamponghockey.nl/registratie
Let op: iedereen die voor een bepaald tijdstip ingedeeld staat voor een training of wedstrijd of voor een specifieke functie voor de vereniging is daarmee geregistreerd.


1,5 Meter afstand
Ouders zijn welkom langs de lijn maar op 1,5 meter. Langs alle velden staan blauwe stippen zodat duidelijk is waar je mag staan. Ook op de tribunes zijn gemarkeerde zitplaatsen.
Volwassen dienen buiten het hockeyveld 1,5 meter afstand te houden tot elkaar. Jongeren van 13 tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden maar moeten dit wel tot volwassenen. Tijdens het sporten hoef je geen 1,5 meter afstand te houden.
Draag een mondkapje in auto als inzittende als je met meerdere huishoudens in 1 auto zit bij UIT wedstrijden en/of teamuitjes.
 


Clubhuis en horeca
De toiletten, kleedkamers en douches zijn open, maar houdt altijd 1,5 m afstand. 
In het Clubhuis zijn alleen zitplaatsen. 
Het terras van NR14 en de Clubhuistribune zijn open (op basis van zitplaatsen) maar alleen te bereiken via het clubhuis. 
Tijdens Hoofdklasse wedstrijden zal er controle zijn op de hoeveelheid toeschouwers in het clubhuis en op de tribune. Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar, dus kom op tijd, want vol is helaas vol!
Er is een coffee to-go punt op het voorplein.
De sluitingstijd blijft middernacht. Entertainment en beeldschermen mogen nog niet.

 

Terrein
Er zijn weer veel wedstrijden in de weekenden, dus kom zo veel mogelijk op de fiets en parkeer die in de stalling. Vol altijd de aanwijzingen van beveiliging of coronawachten. We handhaven niet omdat we het leuk vinden, maar omdat het helaas moet.
 


Wij hopen uiteraard dat de maatregelen in de komende periode afgebouwd kunnen worden. Hier hebben wij jullie ook voor nodig. Daarom willen wij jullie allen vragen de maatregelen zo goed mogelijk in acht te nemen en de aanwijzingen van de coronawachten en beveiliging in acht te nemen.

We wensen iedereen bij deze vast een mooi en sportief weekend en seizoen toe.
Tot snel op Kampong!

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 19 september.


 
De standaard maatregelen blijven onverminderd gelden:

• Was je handen regelmatig
• Schud geen handen
• Houd afstand
• Bij klachten: blijf thuis en laat je testen
(thuis blijven geldt ook voor kinderen onder de 13 jaar).


Seniorenteams:
Gezellig als jullie een drankje doen na de wedstrijd, maar beperk je tijd tot max. 1 uur na je wedstrijd, zodat het volgende team ook langs komen!Corona plattegrond Kampong complex

Algemene richtlijnen Rijksoverheid


Contact
Mocht je ons willen helpen of heb je vragen of wil je een bijdrage leveren als vrijwilliger: Graag! Neem contact op via onderstaand mailadres.
 
Powered by LISA