volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Corona en Kampong

Welke regels gelden er per 5 juni?

Sporten
Binnen en buiten kunnen we weer sporten zonder 1,5 meter afstand (m
ax 50 personen). Tot 17 jaar mag er weer competitie gespeeld worden met clubs uit de regio. Vanaf 18 jaar zijn onderlinge wedstrijden met clubgenoten weer mogelijk.

Publiek
Publiek en ouders mogen nog niet langs de lijn staan bij trainingen en wedstrijden, maar mogen wel op het complex aanwezig zijn, zittend aan een tafel op het terras met max. 4 personen per tafel. 

Clubhuis en kleedkamers
Het clubhuis is weer open, net als de kleedkamers en douches. Binnen draag je overal een mondkapje (behalve tijdens het douchen) en houd je
1,5 m afstand.
In het clubhuis mogen maximaal 50 personen per ruimte aanwezig zijn met vaste zitplaatsen.

Terras en horeca
Het terras is open:
Ma t/m vr van 8.30 tot 22.00 uur
Za / zo van 8.30 tot 20.00 uur za/zo (of tot zolang het gezellig is - max. 22u)
Maximaal 4 personen per tafel (m.u.v. huishoudens of bij jonger dan 13 jaar). Bestellen en registratie gaat via de QR code.
Volg altijd de adviezen van de horecamedewerkers op.

Seniorenteams:
Gezellig als jullie een drankje doen na de wedstrijd, maar beperk je tijd tot max. 1 uur na je wedstrijd, zodat het volgende team ook langs komen!


De standaard maatregelen blijven onverminderd gelden:

• Was je handen regelmatig
Schud geen handen
Houd afstand
Bij klachten: blijf thuis en laat je testen
(thuis blijven geldt ook voor kinderen onder de 13 jaar).


Geen competitie
Per 13 oktober zijn alle competities van teamsporten stilgelegd, de Hoofdklasse Hockey is wel weer gestart.


Registreren bij je bezoek
Iedereen van 13 jaar en ouder die naar de club komt, dient zich te registreren (spelers, trainers, coaches, ouders, supporters, vrijwilligers, begeleiding op wedstrijd en trainingsdagen). Dit kan via de QR code op het terrein of online (zelfs een dag van tevoren al).
Kom op de fiets
Ons complex telt 3 ingangen en je kunt je voorstellen dat het soms een drukte van belang is bij de poorten. Daarom willen we iedereen wijzen op een paar handige tips om opstoppingen op de weg te voorkomen!

Voor je training op veld 1 t/m 5 gebruik je de ingang bij P1 langs de Laan van Maarschalkerweerd, kom je op de fiets voor veld 6 t/m 9, dan fiets je het terrein op bij de ingang aan de Mytylweg en parkeer je je fiets in de rekken bij veld 8 en 9.

Kom je met de auto voor training op veld 6 t/m 9, of om alleen iemand af te zetten? Rij dan door naar het parkeerterrein achter veld 9,8,7. Parkeer daar of zet je passagier af d.m.v. het Kiss and Ride principe.
Zo voorkom je opstoppingen aan de Mytylweg en kan iedereen het terrein gemakkelijk op en af.
Lees hoe je naar Kampong komt


Corona plattegrond Kampong complexCorona Protocol hockey
We hebben een protocol opgesteld met de algemene regels waar iedereen die komt om te hockeyen of een hockeywedstrijd komt bezoeken zich aan dient te houden. Lees 'm hier:


Algemene richtlijnen RijksoverheidContact
Mocht je ons willen helpen of heb je vragen of wil je een bijdrage leveren als vrijwilliger: Graag! Neem contact op via onderstaand mailadres.
 
Powered by LISA